KBT Ditt Liv KBT Ditt Liv

Om

Leg Läkare, KBT-terapeut och författare

Ludmilla Rosengren är läkare och KBT-terapeut, verksam i Uppsala både på en vårdcentral och en privat terapeutmottagning (www.kbtdittliv.se). Hon har fött fem barn mellan -87 och -09 och även förlorat en 14-årig dotter i självmord. Redan innan dottern dog hade Ludmilla ett genuint intresse för att hjälpa barn och unga som mår psykiskt dåligt, och arbetade därför på barn- och ungdomspsykiatrin. När hon gick KBT-utbildningen och kom i kontakt med verktygen acceptans, medveten närvaro och bekräftelse kände hon starkt att detta är något som ungdomar bör komma i kontakt med tidigt. Helst redan i skolan. På så sätt är de bättre rustade när eventuella svårigheter dyker upp.

Paradoxalt nog drabbades senare hennes egen dotter av psykisk ohälsa och hon tog också sitt liv. Ludmilla har öppet dokumenterat hela sorgeprocessen på sin blogg http://ludmilla.se Efter den svåraste sorgeperioden tog Ludmilla tag i bokmanuset igen och bestämde sig för att det nu var ännu viktigare att slutföra boken.

Ludmilla är en av initiativtagarna och är sedan 2013 ordförande i organisationen Suicide Zero, www.suicidezero.se, som verkar för att minska självmorden radikalt, särskilt hos barn och unga.

Kontakta Ludmilla här: info@kbtdittliv.seMejla oss

Returpolicy     Allmänna villkor